Winactie AAN in Utrecht

Winactie

Als fietser ben je kwetsbaar in het verkeer. Zeker nu het vroeg donker is. Slechte verlichting of helemaal geen licht op je fiets maakt dat je 20% meer kans hebt op een aanrijding. Het is daarom belangrijk dat jij goed verlicht bent in het donker!

Versier jezelf met lichtjes en zorg dat je met je goed verlichte fiets op de foto of video staat. Deel dit op TikTok, Instagram of Snapchat en tag @AANINUTRECHT en maak kans op een van deze fantastische prijzen:

 • 1x citybike Veloretti Caféracer
 • 3×2 tickets voor Amaze Amsterdam
 • 3×2 tickets voor Lasergames Utrecht

Spelregels en actievoorwaarden

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor de AAN in Utrecht winactie. Lees ze goed door zodat je volledig op de hoogte bent van de regels die bij deelname gelden.

Actievoorwaarden

De “AAN in Utrecht winactie“ wordt georganiseerd door Axioma Communicatie in opdracht van de Provincie Utrecht. Axioma Communicatie is gevestigd aan de Luitenant Generaal van Heutszlaan 4, 3743 JN Baarn. Op deze actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

 1. Deelname aan deze actie is gratis.
 2. Je neemt deel aan de actie wanneer je jouw foto of video van je verlichte fiets deelt op TikTok, Instagram of Snapchat en daarbij AANINUTRECHT tagt. Vanaf dat moment maak je kans op 1 van de volgende prijzen: 1x citybike Veloretti Caféracer, 3x 2 tickets voor Amaze Amsterdam, 3×2 tickets voor Lasergames Utrecht
 3. De actie loopt van 12 november 2022 t/m 29 januari 2023.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar .
 5. Axioma behoudt zich het recht om te allen tijde je deelname aan deze actie te beëindigen, indien je op enige wijze niet voldoet aan deze voorwaarden of in strijd handelt met enige wettelijke toepasselijke bepaling.
 6. Axioma kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden deze actie wijzigen, onderbreken of beëindigen indien de omstandigheden dit vereisen.

Prijs en aanwijzen winnaar

 1. Door deel te nemen aan de winactie maak je kans op 1 van de volgende prijzen: 1x citybike Veloretti Caféracer, 3x 2 tickets voor Amaze Amsterdam, 3×2 tickets voor Lasergames Utrecht
 2. Winnaars worden geloot door Provincie Utrecht onder de juiste inzendingen.
 3. Axioma beoordeelt de inzendingen en controleert of aan de actievoorwaarden is voldaan.
 4. De campagneperiode duurt van 12 november 2022 t/m 29 januari 2023. Tijdens de gehele periode worden de verschillende prijzen uitgereikt. De winnaar wordt via het social media kanaal waarmee de foto of de video is gedeeld persoonlijk geïnformeerd over de prijs.
 5. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 6. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Gegevens

 1. De persoonsgegevens die in het kader van deze actie worden verkregen, openbare gegevens (profielnaam) beschikbaar via de sociale kanalen van de deelnemers, worden door Axioma enkel verwerkt om uitvoering te geven aan deze actie, om de prijzen te kunnen uitreiken (naam, adres en geboortedatum).
 2. De gegevens worden wanneer noodzakelijk enkel gedeeld met de Provincie Utrecht. Direct na de actieperiode op 29 januari 2023 worden alle verkregen persoonsgegevens vernietigd. Meer informatie over hoe de Provincie Utrecht omgaat met persoonsgegevens leest u op: https://www.provincie-utrecht.nl/privacy
© 2022 Provincie Utrecht Privacy statement Toegankelijk
Provincie Utrecht